2/6/2023

Maan in statusbar bovenaan naast batterij %

Filed under: — cybrarian @ 10:47 pm

Ik vraag me al een paar dagen af wat dat maan-icoontje staat te doen naast mijn batterijstatus. Ik dacht eerst dat het de maanstand aanduidde, maar vananavond valt me op dat het volle maan is buiten en ik maar een maansikkel heb op mijn Sailfish scherm.
In de Sailfish icon reference vind ik het symbool niet terug …

Maar ik vind wel vermeldingen ivm andere systemen, en daardoor begrijp ik dat het “niet storen stand” betekent. Ik check en inderdaad staat mijn gsm in niet storen. Ik ben twee weken geleden naar een voorstelling geweest, en het was me al opgevallen dat ik inkomend berichten of oproepen de laatste tijd dikwijls miste (maar gelukkig is er de blauwe led die je dan opmerkzaam maakt). Ik ben die vergeten terug af te zetten…

En nu ik weet wat het betekent, vind ik het ook terug in de icon reference, daar staat die niet wit ingekleurd zoals op mijn scherm, en daarom had ik hem gemist:

icon-m-do-not-disturb

Reacties zijn gesloten.

Powered by WordPress