17/3/2006

NeoOffice draait

Filed under: — wigosix @ 12:11 am

NeoOffice is geïnstalleerd, maar gedraagt zich niet opdringerig genoeg om onmiddellijk in de takenbalk onderaan te komen, dus dat zal ik zelf moeten doen. Ik open Finder, Applications, en sleep het mooie zeilschip-icoon naar de takenbalk onderaan, naast Camino, waar het goed bij past. De eerste keer dat ik NeoOffice start wordt me gevraagd of ik wil registreren, en ook daar zijn ze niet opdringerig: ze zeggen er zelf bij dat het vrijwillig is en niet hoeft, dus ik kies “nooit”. Voor het programma zelf gelanceerd is gaat er een browser venster open op de site van NeoOffice, misschien om me te herinneren aan updates of de mogelijkheid een donnatie te doen?

Ik sta nu in een leeg document van de tekstverwerker. Het is een duidelijk herkenbare Open Office, maar in een echt mac-venster ipv binnen het “X86” venster. (Je moet ook na het sluiten van NeoOffice niet apart een X86 venster te gaan sluiten zoals bij de gewone OpenOffice).
Geen Finder
Het is spijtig dat de aanpassing aan mac niet geleid heeft tot een finder-achtig venster bij het openen van een bestand (File, Open in mijn Engelstalige versie)

Reacties zijn gesloten.

Powered by WordPress