28/2/2006

Meer over (About) OpenOffice …

Filed under: — pinguim @ 5:16 pm

OOoNatuurlijk zijn er meer medewerkers betrokken bij een programma als Calc dan er op de foto staan van het “StarCalcTeam” (zie vh). Het gaat waarschijnlijk over het “core team”, en als je een idee wil krijgen van de grotere groep medewerkers kan je gaan kijken op de website van OpenOffice.org. Normaal zou je verwachten dat je bij Help/About, “credits” of zo zou vinden met de namen van alle medewerkers, maar het enige dat je in de “About” krijgt is een droge tekst over de Office versie.
Tenzij je daar met de control toets ingedrukt de letters S D en T na elkaar tikt. Dan begint het About scherm te rollen, en krijg je als in een filmaftiteling alle namen.
Het lijkt ook een oud truukje te zijn, want het werkt sinds de oudste versie die ik nog werkend gevonden heb, StarOffice 5.2, en nog steeds in de versie OpenOffice 2.0.

Reacties zijn gesloten.

Powered by WordPress